6 Kraamcadeaus voor de vader!

Tijdens de bevalling staat alles in het teken van de vrouw en het kindje. We kunnen natuurlijk de vader niet vergeten. Want voor hem is het ook speciaal dat zijn zoontje of dochtertje wordt geboren. Wordt jouw broer, vriend of collega binnenkort vader? Dan hebben wij hier een lijstje gemaakt met leuke cadeaus die je aan de aanstaande papa kunt geven!

Overlevingspakket!

Het kan best zwaar zijn voor een kersverse vader. Daarom is het overlevings pakket een leuk cadeau om te geven. Je kunt er verschillende dingen in doen voor de vader maar ook voor het kindje. Voor de vader bijvoorbeeld zijn favoriete biertje of een lekkere douchegel. En voor de kleine kun je denken aan een leuke speen.

Overlevingspakket

Matching T-shirts!

Hoe schattig is het als je zoontje of dochtertje matching shirts heeft met papa. Daar smelt je toch helemaal van weg!

Matching T-shirts

Boeken!

Een zwangere vrouw kan behoorlijk lastig zijn voor een man. Mannen weten namelijk niet hoe het is om zwanger te zijn. Daarom is een humoristisch boek over zwangerschap een erg leuk cadeau om te geven. Zo kan hij zich alvast voorbereiden op wat er komen gaat!

Boeken

Avondje weg met de mannen!

Korte nachten en weer vroeg uit de veren om de kleine eten te geven! Dat kunnen redelijk zware maanden worden. Daarom is het heerlijk als hij er even tussenuit kan met zijn vrienden. Geef hem een avondje weg met zijn vrienden zodat hij even lekker kan ontspannen. En dan heeft z’n vrouw ook even lekker een avondje voor zichzelf!

Mannen

Babykleding met teksten voor papa!

Als vader ben je ontzettend trots als je kindje wordt geboren. Hoe leuk is het als je kindje een rompertje aan heeft met ‘I love papa’ of een speen met een tekst over de papa erop. Je kunt ook zelf een shirtje laten bedrukken met een tekst die over de vader gaat!

Rompertje

Dobbelsteen

Weet je al zeker dat je vrouw en jij regelmatig discussies gaan krijgen over wie er de baby moet gaan verschonen? Geef ze dan een dobbelsteen met de opties ‘ik verschoon’ of ‘jij verschoont’ zodat er nooit meer een discussie kan zijn over het verschonen!

Dobbelsteen