6 leuke manieren om te vertellen dat je zwanger bent!

Ben je in verwachting van je eerste kindje? Of misschien al wel je tweede of derde? Het blijft een bijzonder moment om aan je dierbaren te vertellen dat je zwanger bent. Natuurlijk wil je dat op een originele manier vertellen.

Je kunt het natuurlijk gewoon vertellen zonder iets extra’s te doen. Maar hoe leuk is het om je vrienden en familie te verrassen met iets extra’s? Er zijn zoveel verschillende manieren om te vertellen dat je zwanger bent. Bijvoorbeeld met een ballon of met een leuke foto. Doe vooral iets wat bij je past. Het is namelijk een speciaal moment voor jou maar ook voor degene die het te horen krijgt. Hieronder Hebben wij zes leuke manieren om het nog specialer te maken dan dat het al is!

Maak het bekend met een kraskaart.

Hoe leuk is het als je zoontje of dochtertje deze kaartjes geeft aan je familie en vrienden. Ze weten natuurlijk niet wat ze moeten verwachten maar wat een verrassing als ze zien dat je zwanger bent!

Kraskaart

Wij worden mama en papa slinger

Nodig al je vrienden en familie bij je thuis uit, zodra ze binnenkomen zien ze het grote nieuws gelijk hangen.

Wij worden mama en papaPuzzel

Aan je ouders of schoonouders vertellen dat je zwanger bent is heel speciaal, want zij worden opa en oma. Hoe leuk is het om met een puzzel die ze zelf in elkaar moeten zetten te vertellen dat jullie zwanger zijn.

PuzzelMet een foto

Maak een leuke originele foto. Zo kun je aan de hele wereld openbaar maken dat jullie een kindje verwachten!

Foto

Kinderboekje

Koop een kinderboekje en schrijf voor in het boekje een kleine tekst. Bijvoorbeeld: ‘Wil je alvast beginnen met oefenen om voor te lezen?’ Zo heb je later ook een leuke herinnering aan het moment dat je het bekend heb gemaakt.

Kinderboekje

Selfie!

Zeg dat je een selfie wilt maken met degene aan wie je wilt vertellen dat je zwanger bent. In plaats van een foto maak je een filmpje en als je dan aftelt voor de foto roep je ‘JA, ik ben zwanger!’ Zo heb je een mooie herinnering aan het moment!

Selfie