7 leuke cadeaus om te geven aan je zwangere vriendin

Is jouw goede vriendin zwanger en wil je haar verwennen of alvast een leuk cadeautje geven voor het kindje? Het is logisch dat je het lastig vindt om iets te vinden waar ze echt iets aan heeft. Knuffels krijgt ze waarschijnlijk al genoeg. Je wilt natuurlijk een origineel cadeau geven dat ze niet ook van anderen krijgt.

Aangezien er zo ontzettend veel keus is hebben wij een top 7 gemaakt van leuke cadeaus die misschien wel bij jouw vriendin passen. Bijvoorbeeld een heerlijke dag naar de spa of een handige tegoedbon die ze in kan zetten om het huishouden te doen. Wat dacht je van het idee om een keer een lekkere maaltijd te verzorgen voor je vriendin en haar partner? Laat je inspireren door onze cadeautips.

Gipsbuik

Wil je je vriendin een blijvende herinnering geven aan haar zwangerschap? Dan is de gipsbuik een top idee. Jullie kunnen samen de afdruk versieren, zo heeft ze een super leuke blijvende herinnering.

Gipsbuik

Fotoshoot met de pasgeboren baby

Hoe leuk is het om jouw vriendin een fotoshoot cadeau te doe? Zodat ze de foto’s van de fotoshoot straks in de woonkamer op kan hangen of in een fotoboek kan plakken.

Fotoshoot

Luiertaart

Een luiertaart is altijd een goed cadeau om te geven. Luiers kun je nooit genoeg hebben en als je niet alleen luiers wilt geven is een luiertaart perfect. Het ziet er ook nog eens erg leuk uit!

Luiertaart

zwangerschaps massage

Even heerlijk ontspannen met een massage speciaal voor zwangere vrouwen. Geef haar een cadeaubon voor een zwangerschapsmassage of plan zelf een afspraak voor je vriendin zodat ze echt even nergens aan hoeft te denken.

Zwangerschap massage

Klusjeskaart

Hoe groter de buik wordt, hoe meer moeite het kost om het huishouden bij te houden. Maak een klusjeskaart met verschillende klusjes erop. Bijvoorbeeld: de badkamer poetsen, boodschappen doen, koken of natuurlijk een paar uurtjes oppassen. Dan kan je vriendin zelf kiezen wanneer ze een klus wil inzetten.

Klusjes kaart

Babywatcher

Thuis echo’s maken kan voortaan met de babywatcher. Aangezien je maar een paar echo’s hebt bij de verloskundige is het super leuk om zelf nog een paar keer te kunnen kijken hoe het met je kindje gaat. Je kunt de babywatcher huren zodat je extra van je kindje in de buik kan genieten!

Baby watcher

Rituals baby & mama

Goede verzorging voor de huid is ook belangrijk tijdens de zwangerschap. Rituals heeft een lijn uitgebracht met producten speciaal voor zwangere vrouwen en baby’s. Er is bijvoorbeeld een crème die helpt bij striae en er is een mommy set maar er zijn ook heel veel producten voor de baby.  

Rituals